May 10, 2009

Kembali...

Salam Alayk..

Still berada di UiTM Kelantan walaupun telah tamat pengajian Diploma (tamat periksa la..) Kerana kesetiaan kami pada UiTM Mache ini..maka kami sanggup menjaga kolej yang semakin hari, semakin berkurang penghuninya ( sebab dah cuti sem)..Hari ini pun merupakan hari last exam seluruh sistem UiTM..Alhamdulillah..

Kami sebenarnya sedang membuat persediaan ke Sarawak Bumi Kenyalang..Kami bakal berlepas ke Sarawak pada 14 Mei 2009 ini Insya Allah..Doakan perjalanan pergi dan pulang kami selamat dan mendapat rahmat dan barakah dari-Nya..Amiin..

3 comments:

LUKISAN PENA said...

rajinnyer....nanti boleh la....aply keja kat uimt mache'....tolong jaga kolej ek!

nape tak cakap, kalo tak..boleh tumpang che-deal...

annur huda said...

Tahniah berjaya tamat pengajian,selepas ni. sambung lagi ke peringkat lebih tinggi, ilmu perlu dicari kerana ilmu tak pernah habis.

wah, best pergi sarawak, simpan juga impian nak ke sarawak , menjenguk rakan-rakan yang mengajar di sana. Sabah dah sampai Sarawak, belum berkesempatan lagi.insyaAllah, andai ada tempat menarik, bolehlah berkongsi nanti ye..

Mighty MS said...

Terima kasih atas ucapan kalian..kerana sesungguhnya smua itu pendorong semangat ku..huhu..